De kostbare bijbel die jarenlang de enige handleiding voor rolstoeltoegankelijkheid vormde, heeft een klein zusje gekregen. Deze week zag het praktische en handzame boek Mens en Maat het levenslicht.

In hun missie om voor studenten die met ontwerp en beheer van gebouwen te maken hebben een handzame handleiding te bieden, zijn de auteur en uitgever prima geslaagd. De veelheid aan informatie is overzichtelijk gerangschikt en mooi vormgegeven, waardoor het boek een handig naslagwerk is.

Als u gaat bouwen of verbouwen kunt u in dit boek al de nodige informatie vinden. Daarmee kunt u de kosten van de professionele advisering beperken; u bereidt zelf de tekeningen en plannen voor en hoeft de adviseur dan alleen nog de ‘finishing touch’ te laten verrichten.

Het boek is uitgevoerd in A4-formaat, telt 107 pagina’s en is full-colour. Door de aantrekkelijke tariefstelling van slechts EUR 30,– zal het boek door menig student én geïnteresseerde in de maatvoering van toegankelijkheid besteld worden. Via deze link heeft u het boek snel in huis.