Gratis e-book

Met het gratis E-Book ‘Toegankelijkheid: Hoe makkelijk het mis kan gaan ……..en hoe u dat kunt voorkomen’ krijgt u snel inzicht in de vele facetten van toegankelijkheid. Na het lezen van dit verhelderende E-Book weet u hoe makkelijk u toegankelijkheid kunt optimaliseren en heeft u vermoedelijk direct ideëen over de bijdrage die u daaraan kunt leveren. Schrijf u nu in voor ons gratis maandelijks Infomagazine Toegankelijkheid en u krijgt het E-Book direct gratis toegezonden.

Gratis lezing

 

Wat is nu precies toegankelijkheid en hoe kunt u die in uw organisatie, platform, ondernemersvereniging, gemeente zo goed mogelijk vormgeven? In de bondige presentatie van directeur Denise Janmaat ontdekt u welke aspecten van toegankelijkheid voor u van belang zijn. Bovendien krijgt u helder hoe u met zo min mogelijk kosten de toegankelijkheid kunt optimaliseren. Een interessante en leuke lezing om u en uw collegae adequaat te informeren. U vindt hier meer informatie en de lezing aanvragen.

Gratis Rapport onderzoek 175 mindervalidentoiletten

Het grote onderzoek door ons instituut dat onthutsende resultaten opleverde: 66% van de mindervalidentoiletten is niet bruikbaar! In het gratis beschikbare rapport leest u de resultaten en de schokkende details. Schrijf u in als lezer van ons gratis maandelijkse Infomagazine Toegankelijkheid met veel informatie en tips over alle aspecten van toegankelijkheid en u krijgt het rapport direct toegezonden.