FAQ items aan het laden...

Het gratis E-Book waarmee u ontdekt wat toegankelijkheid inhoudt

Vraag het hieronder meteen aan!

Werken aan toegankelijkheid lukt makkelijker als u veel voorbeelden tot uw beschikking hebt en verneemt hoe u de wet- en regelgeving het beste kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Ontvang nu het gratis E-Book ‘Toegankelijkheid: Hoe makkelijk het mis kan gaan …….. en hoe u dat kunt voorkomen’ , waarmee u snel inzicht krijgt in de vele facetten van toegankelijkheid. Na het lezen van dit verhelderende E-Book weet u hoe makkelijk u toegankelijkheid kunt optimaliseren en heeft u vermoedelijk direct ideeën over de bijdrage die u daaraan kunt leveren.

Bovendien krijgt u maandelijks het gratis inspirerende Infomagazine Toegankelijkheid. Daarmee kunt u ideeën opdoen om uw locatie toegankelijk te maken en ontvangt u informatie om op efficiënte en kostenbesparende wijze de toegankelijkheid te realiseren. Als ontvanger van het Infomagazine leest u maandelijks over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van toegankelijkheid, nieuwe producten en diensten. U hoort als eerste over speciale aanbiedingen.

Het ontvangen van het gratis E-Book en het Infomagazine verplicht u tot niets. Uw e-mailadres wordt nooit aan derden verstrekt. U kunt hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan. U kunt zich op elk moment afmelden via de link onderaan het Infomagazine.

Ontvang nu meteen het gratis E-Book over toegankelijkheid:

dit veld niet invullen s.v.p.

Onze opdrachtgevers

Het resultaat van onze toetsingen en advisering kunnen we u het beste laten zien aan de hand van ons portfolio;  wat deden we voor andere opdrachtgevers.

Voor deze opdrachtgevers mochten we al werken:

Bent u onze nieuwe opdrachtgever? We komen graag bij u praten. 

Bekijk de resultaten bij andere opdrachtgevers

Stel ons uw vraag

Toegankelijkheid realiseren begint met vragen stellen. Onze experts zijn gewend ze te beantwoorden.

Stel daarom nu uw vraag en u ontdekt direct dat zij degenen zijn die u kunnen gidsen door het woud dat toegankelijkheid nu nog voor u is.

JA, NEEM CONTACT MET MIJ OP