FAQ items aan het laden...

Zeker zijn dat het echt toegankelijk wordt

U heeft uw tekening van een aanpassing klaar en wilt zeker weten of u alle aspecten van toegankelijkheid heeft meegenomen? U bent zich bewust dat aanpassen achteraf vele malen lastiger en kostbaarder is en bent die problemen liever voor.

U wilt graag uw aansprakelijkheidsrisico’s beperken, claims en negatieve PR voorkomen door al in de tekenfase rekening te houden met toegankelijkheid? U weet dat de media smullen van situaties waarin fouten gemaakt zijn die vooraf makkelijk ondervangen hadden kunnen worden, vooral als weerloze slachtoffers zoals mindervaliden daar de dupe van zijn.

U realiseert zich dat in het Handboek Toegankelijkheid niet voor niets staat dat het verstandig is een mindervalidentoilet door een deskundige te laten toetsen. U wilt uw tekening graag voorleggen om zeker te weten dat het toilet straks aan alle eisen én aan de wensen van de gebruikers voldoet, zodat u claims voorkomt en tevreden klanten en gebruikers heeft.

U bent zich bewust dat de toetsing ook van belang is voor de vele andere elementen in uw gebouw of openbare ruimte. Het gaat bij toegankelijkheid niet alleen om het exacte criterium doch vooral om de context waarin het zich bevindt. Kiest u daarom voor zekerheid en laat het checken door onze experts.

toetsing toegankelijkheid locatie
handboek voor toegankelijkheid

Voorkom teleurstelling en extra kosten

Wat de toetsing u brengt:

  • u bespaart tijd doordat u niet meer het hele internet hoeft af te zoeken naar de eisen en richtlijnen

  • u krijgt persoonlijke suggesties en adviezen bij uw tekening, zodat u precies weet waar u aan toe bent

  • als u lijkt op eerdere opdrachtgevers ontdekt u dat er aspecten van toegankelijkheid belicht worden die uw tekening en advies compleet maken

  • u beperkt uw aansprakelijkheidsrisico’s

  • u bespaart zich de ellende van gesteggel en procedures én de kosten van aanpassingen achteraf als de aanpassing niet blijkt te voldoen.

Vraag de toetsing nu meteen aan en u ontvangt op korte termijn de tekening voorzien van feedback en eventuele kanttekeningen retour*.

Snel, overzichtelijk en duidelijk.

Voor slechts EUR 77 exclusief BTW neemt u alle onduidelijkheid en onzekerheid weg en kunt u gerust verder. Na het doorlopen van het bestelproces ontvangt u per mail de instructies voor aanlevering van uw tekening en/of foto’s.

JA, TOETS MIJN TEKENING

* Deze toetsing betreft het toetsen van een tekening van één element of het stellen van één specifieke vraag. Grote tekeningen en tekeningen met meerdere elementen kunt u laten toetsen op aanvraag. Neemt u daarvoor contact op via het contactformulier.