Met hulp van het NIRT kunt u deze missers voorkomen!

blunders

Het Nederlands Instituut voor Rolstoeltoegankelijkheid helpt haar opdrachtgevers deze missers te voorkomen. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw stadhuis, een nieuwbouwproject van een projectontwikkelaar of een woningbouwcorporatie die haar ambitieuze doelstellingen wil realiseren; samen met de hotels, restaurants of winkelketens die klant zijn, hebben zij dezelfde wens: rolstoelers toegang bieden tot hun locatie of openbare ruimte. Voor architecten, aannemers en bouwmanagementorganisaties is het NIRT een waardevolle partner om te kunnen excelleren en zich te onderscheiden van hun concurrenten.

De aanpak van het NIRT leidt tot doeltreffende oplossingen. Vaak verrassend in hun eenvoud, waardoor ze bovendien kostenefficiënt zijn. Dat kan alleen doordat ze gestoeld zijn op de gedegen expertise op het gebied van rolstoeltoegankelijkheid en de jarenlange ervaring.

Professionals die hun kennis over rolstoeltoegankelijkheid willen vergroten, nemen deel aan de Masterclasses die door het Nederlands Instituut voor Rolstoeltoegankelijkheid worden gegeven. De Masterclasses zijn een uitstekende aanvulling op hun opleiding, waarmee zij optimaal kunnen inspelen op de toenemende vraag naar expertise op het gebied van rolstoeltoegankelijkheid.

Voor ontelbare lezers is de gratis maandelijkse nieuwsbrief “Infomagazine Rolstoeltoegankelijkheid” een bron van ideëen om aan de rolstoeltoegankelijkheid te werken. Het staat boordevol informatie, tips en voorbeelden. Schrijf uzelf nu direct in, dan ontvangt u binnenkort de eerstvolgende editie!