Toetsing toegankelijkheid op tekening 2017-01-03T10:58:11+00:00

Toetsing toegankelijkheid op tekening

U heeft uw tekening van een aanpassing klaar en wilt zeker weten of u alle aspecten van toegankelijkheid heeft meegenomen? U bent zich bewust dat aanpassen achteraf vele malen lastiger en kostbaarder is en bent die problemen liever voor.

U wilt graag uw aansprakelijkheidsrisico’s beperken, claims en negatieve PR voorkomen door al in de tekenfase rekening te houden met toegankelijkheid? U weet dat de media smullen van situaties waarin fouten gemaakt zijn die vooraf makkelijk ondervangen hadden kunnen worden, vooral als weerloze slachtoffers zoals mindervaliden daar de dupe van zijn.

U realiseert zich dat in het Handboek Toegankelijkheid niet voor niets staat dat het verstandig is een mindervalidentoilet door een deskundige te laten toetsen. U wilt uw tekening graag voorleggen om zeker te weten dat het toilet straks aan alle eisen én aan de wensen van de gebruikers voldoet, zodat u claims voorkomt en tevreden klanten en gebruikers heeft.

 

Stuurt u daarom uw tekening per mail aan het Nederlands Instituut voor Toegankelijkheid en u ontvangt op korte termijn de tekening voorzien van tips en eventuele kanttekeningen retour*. Snel, overzichtelijk en duidelijk.

Voor slechts EUR 67 exclusief BTW neemt u alle onduidelijkheid en onzekerheid weg en voorkomt u hoge kosten voor aanpassingen achteraf.

Bestel hier uw toetsing van uw tekening 

Uw voordelen:

  • u bespaart tijd doordat u niet meer het hele internet hoeft af te zoeken naar de regels en eisen: u krijgt persoonlijke tips en adviezen bij uw tekening, zodat u precies weet waar u aan toe bent;
  • u beperkt uw aansprakelijkheidsrisico’s;
  • u bespaart zich de ellende van gesteggel en procedures én de kosten van aanpassingen achteraf als de aanpassing niet blijkt te voldoen.
Bestel hier uw toetsing van uw tekening

 

 

* Deze toetsing betreft het toetsen van een tekening van een aanpassing of het stellen van één specifieke vraag. Grote tekeningen en tekeningen met meerdere aspecten kunt u laten toetsen op aanvraag. Neemt u daarvoor contact op via het contactformulier of telefonisch.